1o1CLUB

Hvorfor skal du bli medlem av 1o1CLUB?

Som klubbmedlem får du gode rabatter på produkter og tjenester, VIP-behandling og invitasjon til workshops og festarrangementer. Registrer deg som kunde og bli medlem av 1o1CLUB.

Rabatter

Ved å bli medlem av 1o1CLUB vil du få gode rabatter på alle våre tjenester for menn og kosmetiske produkter. Som medlem får du mange fordeler som 30% rabatt på tjenester og 15% rabatt på produkter (Kontakt oss for din kode). Hver gang du bestiller en av våre tjenester, blir medlemsrabatten din automatisk registrert for å gjøre livet ditt enda enklere.

VIP-behandling

Fra nå av kan medlemmene glede seg over en spesiell behandling under hvert besøk. Som du kan forestille deg, ønsker vi ikke å fortelle for mye, men vi kan garantere at du ikke vil bli skuffet. Gjør deg klar til å koble fra det daglige stresset og nyt hvert besøk som klient og medlem av 1o1CLUB

Workshops og arrangementer

Få tilgang til eksklusive workshops for å få tips om hvordan du kan style håret ditt, hvordan du kan trimme skjegget hjemme, osv. Du vil også få muligheten til delta på våre lukkede arrangementer som er forbeholdt til våre medlemmer. Som medlem kan du ta med 1 gjest og nyte gratis drinker og eksklusive DJ-sett (Deep House, Tech House og Techno). Fortsatt i tvil?

BLI MED I KLUBBEN (150kr pr. mnd)