Professional Barber Supply (B2B)

Leverandør av frisør og barberutstyr for salonger


1o1BARBERS er skapt rundt ideen om å tilby en skreddersydd tjeneste for barbershops rundt i Europa.

Vi leverer alt fra barberutstyr, kosmetikk, møbler og praktisk utdanning. Alt man trenger for å drive en barbershop eller frisørsalong med suksess.

Hos oss finner du barber/ frisørutstyr og frisørmøbler fra kjente merker som Red Deer, Valera, Denman, Barbicide, Dr. K, Royall, Alvarez Gómez, Floid, Snip A Man, King Brown, DAX, Victory, Mootes og mye mer!

Fordi det vanligvis er lettere å demonstrere med noe visuelt, isteden for med ord og fakta, har 1o1BARBERS etablert et par butikker som viser deg hva 1o1BARBERS er, og hvordan vi opererer.
Disse salongene skal være til inspirasjon og et utstillingslokale for andre bedriftseiere.

Under målsetningen om å være et såkalt «Grooming Studio» prøver 1o1BARBERS å tilnærme seg menns pleie fra et mer moderne og tidløst perspektiv.

Vårt Grooming Studio har som mål å være et familievennlig rom, der enhver gutt eller mann kan føle seg både verdsatt og forstått av dyktige fagfolk. Som bedriftseier kan du teste alle produktene, verktøy/ utstyret og møblene vi leverer. I tillegg til dette er alle fagpersoner fra grooming industrien hjertelig velkomne til å delta på seminarer og kurs, som vil gi dem nøkkelen til å ta sine profesjonelle karrierer til det neste nivået.

Vi hjelper deg mer enn gjerne, uansett utfordring eller spørsmål, ettersom vi ikke bare er eksperter i barbershopindustrien. Men også mennesker med lidenskap og forståelse for hvor tøff denne bransjen kan være.

Mvh,

1o1BARBERS - Grooming Studios NorgeKontakt oss for tilbud:

[email protected]

Eller

+47 412 40 174